poezia

negasind cuvinte... punem un smyle. ne e frica sa spunem... si trimitem o inimioara.cand e on-line reactionam la fel ca si cum acea persoana e langa noi. nu stam pe ganduri si apasam enter, doar pentru ca degetele au invatat aceasta tasta. in loc de cuvinte trimitem un link, unde totul e spus deja. recunoastem un om dupa statusul pe care il are. credem ca cunoastem oamenii, uitand ca asta e doar in lumea virtuala.o lume in care zambetul nu mai conteaza,o lume in care poti spune ca totul e in ordine cu toate ca nu e adevarat si toti sa te creada. noi traim, invatam, lucram,mergem cu tranvaiul... pentru ca atunci cand vine noaptea, sa ne intoarcem in aceasta lume.o lume ce o construim singuri. o lume in care prietenii incap intr-o singura lista, in care poti sa stergi un om din viata cu o simpla tasta delete. e atat de banal si simplu...
am furat din castronu cu libertate cu polonicu,de asta nu m-am considerat nici o dată lipsită de ea.

vineri, 3 februarie 2012

Noi nu facem nimic

Daca intr-o zi sotul dumneavoastra va va spune ca nu faceti nimic toata ziua si stati acasa cu copilul, dar nu lucrati de dimineata pana seara precum el atunci spunetii asa:
1. La service tu nu trebuie sa ai grija ca colegul sa nu bage in gura roata de la o masina, sa nu se urce pe scaun si sa nu deseneze pe pereti. Poti fi sigur ca colegul va manca frumos, iar tu nu vei fi nevoit sa strangi dupa el supa de pe jos, nu-ti va face in fata Pfffffff cand va avea supa in gura. 
2. Daca va hotarati sa luati pranzul in oras colegul tau se va imbraca singur si tu nu vei inebuni sis a depui effort sa-I bagi mainele in maneca, sa-l incalti cand nu vrea el, si sa-I pui caciula cand el da din cap. 
3. Daca sunteti afara nu prea cred ca colegul tau purtand haine noi va face baie in prima balta. Iar tu nu esti nevoit sa speli toate astea. 
4. Daca din intamplare trebuie sa mergi cu colegul tau la cumparaturi el nu te va ruga in genunchi sa-I cumperi tot ce vede promitand ca va fi cuminte si va manca tot terciul de acum inainte, iar tu nu vei fi nevoit sa cauti 1000000000000 de motiva sa eviti cumpararea a unui lucru inutil. 
5. Daca colegul tau oboseste tu nu-l cari in brate inapoi, iar el atunci nu bate din maini si din picioare. 
6. La serviciu tu nu trebuie sa-I faci colegului tau observatie: scoate degetul din nas, nu arata limba, nu scuipa si chiar de este asa atunci el are mama lui care ar trebui sa roseasca pentru el. 
7. Sunt singura ca nu ai colegi care din sen sa inceapa sa planga si chiar daca ai tu nu esti obligat sa-l linistesti cu toate ca stii ca singur nu o va face. 
8. La serviciu nu exista fraza ‘sa dormi ziua’ si nu trebuie sa legeni pe nimeni in brate pana insfarsit somnul il doboara de voie de nevoie. 
9. Nu trebui sa aduni dupa colegii tai creioane, careoce, foi, si alte lucruri. 10. Colegul tau nu-ti va spune tot timpul nu la ce-I propui tu. 
11. Nu trebuie sa-I amintesti uneori colegului tau ca mai trebuie sa mearga la baie si daca ai uitat nu tu suporti consecintele. 
12. La serviciu nimeni nu-ti va cere ca pe langa lucru sa mai faci si mancare sa faci ordine. 
13. Si inca ceva: serviciul e un loc de unde te poti intoarce acasa. Singurul minus probabil e ca nici o data colegul tau nu ti se va urca in brate, sa te priveasca in ochi si sa-ti spuna: TU ESTI CEA MAI CEA MAI IUBITA MAMAICA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu